söndag 17 januari 2010

Kursstart

Som planerat så promenerade vi till hundklubben. Vi var preparerade med godis och redo att anta alla utmaningar som kunde tänkas komma. Vi gick bet direkt, första övningen var nämligen att träna på att få Åke att stanna i bilen. Vi hade säkert (så klart ) klarat av övningen med bravur men bristen av bil gjorde att vi fick promenera lite för oss själva. Åke är en väldigt talför liten herre, han snackade järnet under hela kursen. Han är även väldigt social vilket han led lite av idag. Det blev ingen "hälsa-på-de-andra-hundarna-stund". Jag tecknade ner det som vi fick i läxa och nu jägarns ska här tränas! Så, fram med godiset! Åke ligger här intill och snarkar, han blev så trött efter starten på denna söndag.

2 kommentarer:

  1. Wella och Ingalill17 januari 2010 kl. 14:41

    Hejsan! Vi ska börja valpkurs på torsdag. Det blir spännande. Har försökt att träna lite innan men då sitter Wella som ett frågetecken och vår andra hund Alice gör allt för att få godis. Wella "pratar" också mycket men vi brukar kalla henne för piplisa..
    Hälsningar från syrran Wella med matte

    SvaraRadera
  2. Hej igen!

    Får önska er lycka till på torsdag då! Tror Wella kommer att gilla "skolan" och säkert briljera. De verkar ganska lättlärda de små liven ;) Vi tror på agility så småningom, anar att Åke kommer stortrivas med det.

    Va kul att Wella också är en snackis. Hehe, Åke kallar vi för Piplarsson...

    Allt bra med er annars?

    Allt gott till er!

    SvaraRadera